maandag 9 september 2013

Vliegen naar Bolivia?

Rond deze tijd zouden we inmiddels in Bolivia moeten zijn. De vliegtuigmaatschappij dacht daar helaas anders over…
Dinsdag (morgen) volgt poging 2 om naar Bolivia te vliegen. Ergens is iets fout gegaan met de betaling en is onze vlucht geannuleerd. Helaas zijn wij daar nooit van op de hoogte gesteld en ontvingen vrolijk mailtjes van Air Europe over onze vluchten. Dus stonden we gistermiddag met ouders en tante op Schiphol enthousiast in te checken. Dat enthousiasme werd aardig getemperd na een aantal telefoontjes met Air Europe. Zelfs de KLM wilde op hoog niveau met ons meedenken en belde met het hoofdkantoor van Air Europe. De stewardess grapte nog dat onze ouders ervoor gezorgd hadden dat we nog wat langer in Nederland zouden blijven.
Dat haalde allemaal niks uit, zodat ons niets anders restte dan een nieuw ticket boeken. Dolf is nu fanatiek aan het mailen en bellen om te zien of we de extra gemaakte meerkosten terug kunnen krijgen. Afwachten maar. Dus zitten we nu in druilerig Nederland in plaats van in het regenwoud met 35 graden. Het ticket hebben we nu voor de zekerheid maar gelijk geboekt bij de balie op Schiphol, zodat we zeker weten dat het betaald is. Één keer je reis uitstellen is wel genoeg dachten wij zo. Morgen gaan we weer vol goede moed naar Schiphol. Het uitgeleidingscomité is wat uitgedund, maar als we in het vliegtuig zitten is het allang best.
Op naar Bolivia! Ons volgende bericht is hopelijk wel vanuit Rurrenabaque…

For our English readers:


Flight to Bolivia?
Due to mistakes of the airline company we had to book a different flight for tomorrow. The flight of Sunday was already full and we were no part of it… Unfortunately the airline company had not informed us that something was wrong and we were happily checking in on Schiphol with our parents. We went home a lot less happy. We hope our next message will be from Rurrenabaque, Bolivia.

Geen opmerkingen: